duminică, 11 ianuarie 2009

Dr Ioana Miloiu - maternitatea Giulesti

Parerile pacientilor:

- blondina 2006-www.parinti.com:
Am propus acest subiect ca sa nu mai pateasca si altii cum am patit eu si mai multe colege de ale mele cu Dr Miloiu Ioana care lucreaza la spit. Giulesti si are cabinet pe Schitu Magureanu nr.25. Evitati sa mergeti la ea daca tineti la sanatatea si la banii vostri!
Eu si colegele mele am fost pacientele ei, la toate a descoperit ca avem aceeasi boala: infectie cu Chlamydia, ne-a dat tratament cu antibiotice, dupa care ne spune ca nu a avut efect si ne trimite la un alt sarlatan, un medic cu care ea imparte cabinetul si care cica prepara diverse prostii, preparate de medicina chineza. Te convinge sa cumperi si de la el produse in valoare de milioane de lei, dupa care in mod miraculos iti trece infectia cu Chlamydia.
Ca o alta dovada: pe mine nu m-a prostit si m-am dus la un alt medic, am refacut testul si mi-a iesit Chlamydia negativ!!!!! Deci ea falsifica analizele, numai ca sa te jecmaneasca de bani si sa castige si ea si medicul celalalt!!!!! Si mai atenteaza si la sanatatea ta, te indoapa cu medicamente cand de fapt tu esti sanatoasa!!!!! Astfel de medici trebuie dati in judecata!!!!!!

-marrillen -www.parinti.com:
legat de dr. Ioana Miloiu, si eu am patit la fel ca voi..am fost la un control de rutina si a insistat sa-mi fac analiza pt clamydia, desi eu nu aveam deloc simptomele vreunei infectii si peste 5 zile mi-a spus ca am infectie cu clamydia. Bineinteles ca am mai mers si la alt medic (eu fiind convinsa ca nu am asa ceva - este o boala cu transmitere sexula si nu am avut cum sa o iau) am cerut sa-mi repet testul spunandu-i despre problema mea, iar dr mi-a spus ca rezultatul analizei pt clamydia iese in 3 saptamani, nicidecum in 5 zile, asa cum mi-l daduse dr Miloiu; deci va dati seama ca ESTE O INFRACTOARE, ia o gramada de bani pentru analize si nici macar nu le duce la vreun laborator!!! in plus si mie mi-a impuiat capul cu colegul ei ca vindeca tot felul de cazuri grave..chiar m-a pus sa-i cumpar cartea!!! va dati seama ca a doua oara nu mai calc pe acolo! eu sunt convinsa ca dupa ce te trimite la colegul ei sa-ti vanda si el ceaiurile lui, apoi impart banii....
Eu in viata mea nu am cunoscut o fiinta atat de prefacuta ca asta, e atat de draguta, se poarta frumos cu tine ca sa-ti ia banii... si te imbolnaveste cu antibiotice fara sa ai nimic, e de-a dreptul malefica!!!!

- Primus -www.parinti.com:
Buna ziua dragi viitoare mamici! Sunt un proaspat tatic care a avut incredere in acest medic! In urma cu un an cineva ne recomanda Dr. Miloiu, si am fost extrem de multumiti de prestatia acestui medic. Sotia mea a ramas insarcinata, Dr. Miloiu a urmarit sarcina pe tot parcursul, totul a fost ok. Sa fiu sincer, sotia mea chiar s-a simtit in siguranta cu D-ei. A venit momentul mult asteptat. Contractii, situatii confuze, vrei sa iti suni medicul, sa il intrebi ce-i de facut. IN ZADAR!
In ciuda telefoanelor insistente, a mesajelor text, sau pe mesageria vocala, din cele doua numere de pe cartea de vizita, nu a raspuns la niciunul, ba chiar a inchis telefonul. INCREDIBIL, dar adevarat, nici macar sa spuna ca nu poate veni!

Slava Domnului ca unde am nascut, am gasit niste medici extraordinari, care au avut grija de noi! Din acest moment, medicul Miloiu nu inseamna nimic pentru noi!
Nu comentez preturi sau recomandari, pe astea le accepti sau nu.
Trageti Dvs. concluziile! Numai bine!

- Duboshu -www.parinti.com:
Mie mi-a lasat un gust amar. Am fost la dansa o singura data, acum doi ani si jumatate, la cabinetul partiular. Preturi mai mari decat as fi platit oriunde in alta parte la vremea respectiva, cred. Nu mi s-a parut o mare profesionista, desi avea un oarecare aer care la inceput m-a dus putin in eroare.

- vreausazic -www.parinti.com:
inca nu stiu ce sa cred despre ea.
iti ia o groaza de bani pe fiecare sedinta (astepti o ora si stai inaiuntru 5 min) dar nu iti spune nimic.
ii place sa faca ecografii, dar nu cred ca stie sa le citeasca. are aparatura foarte slaba.. te programeaza de 10 ori ca sa nu iti spuna nimic...

- alintutza79 - www.parinti.com:
sarlatana de cea mai joasa speta descrie exact caracterul acestei femei. nu numai eu, dar si prietena mea am trecut prin experiente similare acelora descrise de voi mai sus (milioane cheltuite in cabinetul particular, cu repetarea investigatiilor desi eram... sanatoase). am avut inspiratia sa imi fac analizele in alta parte si sa constat ca, de fapt, nu aveam nimic, iar obligatiile de acasa si de la serviciu m-au ajutat sa uit trauma psihica prin care aceasta Ioana Miloiu m-a facut sa trec cu diagnosticele ei radicale.
nici eu nu inteleg naivitatea cu care cineva o poate lauda pe aceasta individa avida de bani. a, e drept, e unsa cu toate alifiile si te face sa te simti bine, dar cata naivitate poate avea cineva incat sa nu vada adevaratele intentii pe care le are ?
deja am scris, insa, prea mult, iar site-urile de acest gen - in afara ca informeaza lumea - au si dezavantajul de a promova o persoana...
nu imi propun nici sa va dau sfaturi, nici sa va indrum catre alt medic pe cei care au incredere in ea. sarlatani sunt si vor fi cat va exista lumea. va doresc, totusi, sa aveti parte de un dram de luciditate (e greu, stiu, cand iti apare aceasta Ioana Miloiu ca unica speranta de a avea un copil sanatos sau de a scapa de cine stie ce boala, inventata de ea sau nu) si sa intelegeti ca medicina pe care o stie ea si pentru care va cere milioane o stiu si altii, poate mult mai bine...

- elena123456 - www.parinti.com :
Este o cretina...din cauza ei eram sa fac o cauterizare degeaba...Noroc cu doctorita Moarcas( Medicover) care m-a trimis la specialist in coploscopie(Dr Badea) si mi-a explicat ca este fenomenul imbatrinirii colului( am 37 ani) si cauterizarea in aceste situatii este o practica depasita...medicina moderna nu recomanda cauterizare...pe scurt fetelor ca sa inteleg mi-a spus asa doctorita...asa cum pielea se rideaza si colul este la fel, este un fenomen normal de imbatrinire...deci faceam lifting degeaba! P.S Barfele spun ca a fost data cam afara de la Medicover..

- manipura 2005 - ...Acolo au cabinete doi medici.
Primul, Dr.Ioana Miloiu, un ginecolog bun(a fost singurul medic caruia i-a trecut prin cap sa-mi faca analizele pentru chlamidya si sa nu se limiteze numai la analize microbiologice si de cultura), dar cam scump, e adevarat. Pentru chlamidya mi-a dat antibiotice de 2 ori (azitromicina) care n-au avut nici un efect. Ea mi-a spus foarte deschis, ca poate sa-mi dea antibiotice in continuare, pana imi distrug ficatul, ca altceva n-are ce sa-mi faca, poate din a 5-6 oara dispare...Sau, mi-a recomamdat dansa, sa apelez la medicina chinezeasca, care - ce surpriza!- e practicata chiar de colegul ei, doctorul de vizavi(al 2-lea cabinet), Dr. Daniel Menrath. (Cica,imi spunea dansa, a trimis la el o gravida in luna a 6-a cu chlamidya, ce luase antibiotice de 5 ori fara efect simedicul asta, i-a dat un tratament de 7 zile, dupa care chlamidya a disparut!)
Normal, mi-a mirosit un pic a sarlatanie, mi-am zis ca e un deal intre ei: adica, dupa ce te scurge de 15-20 milioane cu analize repetate si tratamente, iti spune ca n-are ce sa-ti faca si te trimite la colegul sau, sa te scurga si asta un pic de bani...asta cam asa e...
Totusi, disperata, am fost la acest Dr. Menrath, mi-a dat niste tincturi si capsule cu ierburi cu nu stiu ce amestecuri secrete de-ale lui, un tratament de 10 zile. Eu am urmat tratamentul exact dupa schema data de el, dar nu 10 zile, ci pana am epuizat toate capsulele si tincturile. M-a costat, cu tot cu consultatie, 6 milioane.(Mult mai putin, decat daca as fi continuat sa iau antibiotice si sa repet de fiecare data analizele,+vizitele la ginecolog, care, stiti si voi, sunt scumpe). Cert este, ca am facut dupa o luna analizele pentru anticorpi chlamidya, IgA-ul si mi-a esit negativ.
La doctorita aia n-am mai fost, sa fac si o analiza din secretie col, ca prea mi-a secat buzunarul povestea asta, am zis ca se vede si din sange, daca e vre-o schimbare si e si mai eftin (350.000 la Synevo.)
Cam asta e...acuma, am sa mai fac o data analizele, ca sa fiu sigura 100%. Mentionez ca sotul meu a fost tratat cu azitromicina, i-a iesit negativ si ne-am abtinut de la contacte sexuale 2 luni.
Nu fac reclama nimanui, pana la urma astia doi de la Deus Med sunt cam sarlatani,dar eu zic ca 6 milioane nu e chiar asa de mult, tinand cont ca medicina asta chinezeasca m-a scapat de chlamidya si nici ficatul nu mi l-am distrus. Sper ca v-am putut ajuta. Succes!
P.S: am uitat sa mentionez, daca va hotarati si ajungeti pe-acolo, la sfarsit, cand d-soara de la receptie va comunica suma pe care o aveti de platit, cereti si un bon fiscal neaparat! (la prima vizita pe care o faci, iti bat bonul de casa, dupa ce te "abonezi" la ei - uita si astfel, zeci de milioane pe zi trec pe langa casa - am vazit cu ochii mei..) La banii pe care-i iau, ar trebui sa fie corecti.
Sursa: http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?id_topic=161&start=0


-puiu 24 -
Doamna doctor Miloiu Ioana e o mare sarlatana,am cheltuit milioane de lei fara sa-mi faca nimic.
Mi-a gasit si mie asa zisa infectie .....Am urmat tratamentul prescris de ea si eu si prietenul meu timp de 2 luni fara nici un rezultat.Ne chema la cabinet si ne facea iar analize numai pentru a ne lua banii.
Am repetat analiza la alt cabinet si nu s-a confirmat nimic.
NU mai zic ca a inventat o rana pe col si am mai dat o gramada de bani si pe biopsie si alte analize aiurea.
Sa nu aveti incredere in ea!!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred cate boli poate sa inventeze pentru a te stoarce de bani...

Sursa :http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?id_topic=161&start=0

-mandarine:
Am fost la aceasta dr. pentru a depista cauza pentru care eu si sotul meu nu reuseam sa facem un bb si dansa ne-a prescris o gramada de analize ( foarte scumpe de altfel) pe care le-am facut la un laborator ( de fapt era mansarda unei case dar, in fine) pe langa str.Eminescu unde o studenta la ASE mi-a recoltat sangele si tot ea mi-a dat si rezultatele care aratau ca as avea un antigen de hepatita B. Groaznic! Am fost la dr.Miloiu plangand si eram distrusa iar dansa pur si simplu m-a trimis la dr. care practica medicina chineza spunandu-mi ca ma poate ajuta si ca a vindecat si gravide in situatia mea si cate si mai cate minciuni.
Oricum, pe langa faptul ca am cheltuit sume imense ptr consultatii ( si nici macar nu am primit vreun bon sau chitanta) si analize si medicina chineza, femeia asta si-a batut joc de mine si dupa cum vad si de altele.
Eu mi-am refacut analiza la MEDSANA, la sugestia unei doctorite care cunostea cuplul Miloiu - dr. Mehrad, si totul a fost negativ. Nu-mi venea sa cred ca 2 oameni ar fi putut sa-mi distruga viata.
Oamnenii astia sunt niste profitorii, niste sarlatani care au dezvoltat un intreg sistem ca sa castige bani.

Sursa: http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?id_topic=161&start=0


Presa:

Sarcină urmărită prin pâlnie
O tânără care a născut la Spitalul Giuleşti a fost monitorizată de asistente doar cu o pâlnie obstetricală, cu toate că era o gravidă cu riscuri. Copilul a avut probleme grave de sănătate.

Părinţii unui băieţel de 3 ani din Capitală acuză o doctoriţă de la Spitalul Giuleşti că a urmărit neglijent naşterea micuţului, motiv pentru care băieţelul are grave probleme de sănătate. Familia Antonescu susţine că medicul Ioana Miloiu a ignorat faptul că existau semne care arătau că micuţul suferea, ceea ce a făcut ca, imediat după naştere, băieţelul să aibă nevoie de resuscitare. Din cauza complicaţiilor de la naştere, Andrei a fost diagnosticat cu retard motor, pentru care are nevoie aproape zilnic de şedinţe de recuperare. Părinţii au reclamat-o pe doctoriţă atât la Colegiul Medicilor, cât şi la Parchet. Ea a fost sancţionată de Colegiul Naţional cu avertisment pentru că a supravegheat superficial naşterea, fără să ia în calcul faptul că era vorba de o sarcină cu risc după ce în luna a cincea se pusese diagnosticul „ameninţare de avort“.

Medicii au ascuns părinţilor starea copilului

Imelda Antonescu, o economistă în vârstă de 30 de ani din Bucureşti, a născut în urmă cu trei ani, la Maternitatea Giuleşti, primul ei copil. „Doctoriţa Miloiu, care m-a supravegheat în ultima lună de sarcină, m-a internat pe 23 februarie 2004 cu contracţii, în jurul orei 10.00 dimineaţa. Până la 8.30 seara m-a lăsat singură deoarece avea consultaţii la cabinetul particular. Durerile au devenit de nesuportat, însă asistentele îmi spuneau să nu mă mai vait atât, că nu nasc încă“, îşi aminteşte Imelda Antonescu. În cele din urmă, doctoriţa a venit şi i-a făcut tinerei o anestezie peridurală. „Ajutorul primit la naştere din partea echipei de la Spitalul Giuleşti a fost «împinge, împinge » şi un cot în burtă de la o asistentă. Au mai ascultat la un moment dat bătăile inimii copilului cu o pâlnie, înainte de a mă urca la ora 21.00 pe masa de naşteri“, mai povesteşte tânăra. Imelda şi-a dat seama că ceva nu este în regulă imediat după naşterea copilului, în jurul orei 12.00 noaptea. Micuţul, care avea o piele negricioasă, a fost luat imediat din sala de naşteri, fără să fie arătat mamei. „Când am întrebat-o pe doctoriţă cum se simte copilul, mi-a spus: «Stai liniştită, am vorbit cu un prieten astrolog şi copilul s-a născut sub o stea norocoas㻓, susţine femeia. Timp de câteva zile, doctorii nu le-au spus părinţilor care este starea copilului, care a făcut convulsii după naştere, a stat sedat şi hrănit printr-un furtun.

Nu a respirat 20 de minute după naştere

Părinţii au aflat ulterior din fişa de observaţie că Andrei nu a respirat 20 de minute după naştere. Deşi lucrurile păreau că s-au rezolvat la externare, părinţii au observat după câteva luni că cel mic progresează mult mai încet decât alţi copii de vârsta lui. „La nouă luni, dacă îl puneai în funduleţ, cădea într-o parte“. Pentru a fi un copil normal, Andrei face aproape zilnic şedinţe de recuperare. „Dacă nu ar avea, la trei ani, un program ca al unui adult, Andrei nu ar fi învăţat să meargă până acum“, spun părinţii. Când au observat că micuţul lor nu se dezvoltă normal, familia Antonescu a încercat să afle ce s-a întâmplat de fapt la naştere. Au obţinut destul de greu fişa de observaţie de la spital. „Din ea rezulta că am avut lichidul amniotic verzui - semn de suferinţă fetală - cu patru ore înainte de a naşte. În fişă, cineva a modificat ora la care s-a făcut observaţia, pentru a fi mai aproape de momentul naşterii, ca să nu se facă vinovată doctoriţa că l-a lăsat prea mult timp în suferinţă“, mai susţine tânăra.

Medicul acuzat refuză să comenteze

Contactată câteva zile la rând, doctoriţa Miloiu a refuzat să comenteze cazul, spunând: „Ştiu foarte bine ce acuzaţii mi se aduc“. În urmă cu aproximativ doi ani, părinţii lui Andrei au sesizat şi Parchetul, procesul fiind în derulare. „Faţă de alte familii, noi am avut noroc. Nu toată lumea îşi poate permite costurile recuperă rii şi nu au toţi puterea de a merge mai departe în speranţa că doctorul vinovat va fi pedepsit“, spune acum Imelda.

DIAGNOSTIC EVZ
Bătăile inimii copilului nu au fost verificate la perioade scurte de timp, cum este indicat în cazul unei sarcini cu risc crescut, în care existase riscul de ameninţare de avort.
> Medicul ar fi trebuit să vorbească cu un alt doctor care să o preia cât timp a fost plecat din spital, nu să o lase doar cu asistentele.
> Dacă problemele apărute în timpul sarcinii au dus la starea actuală a copilului, vinovat e doctorul care urmăreşte pacienta. „Chiar dacă un doctor te preia în ultima lună de sarcină, tot se face responsabil, pentru că te-a preluat cu un istoric“, spun surse medicale.
> Dacă lichidul amniotic este de culoare verde, doctorul trebuie să monitorizeze atent fătul pentru a exclude posibilitatea unei suferinţe fetale. „Lichidul verde nu înseamnă întotdeauna suferinţă fetală. Trebuie investigat să vezi dacă aşa e. Acum este aparatură în spitale, nu mai este ca pe vremuri“, spune Petre Brătilă, medic primar ginecolog.

DECIZIA COLEGIULUI MEDICILOR

Doctorul, sancţionat cu „avertisment“

Cazul familiei Antonescu a fost iniţial judecat de Colegiul Medicilor din Bucureşti, unde medicul a fost găsit nevinovat. Dosarul a ajuns anul trecut la Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Naţional. Specialiştii de aici au argumentat că nu se poate aprecia dacă lichidul amniotic verzui a fost motivul pentru care copilul a avut probleme după naştere. „Nu ne putem exprima asupra existenţei sau nu a unei suferinţe fetale acute deoarece nu s-a făcut înregistrare cardiotocografică... Supravegherea stării fetale a avut lipsuri“. În plus, s-a mai stabilit că starea fătului a fost monitorizată de medici superficial. În consecinţă, specialiştii de la Colegiul Naţional au decis să sancţioneze medicul acuzat cu avertisment.

Sursa : http://romanianmalpraxis.blogspot.com/2008/06/sarcin-urmrit-prin-plnie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu